Despre noi

Prin Planitas Imobiliare va oferim consultanta si solutii de intermediere imobiliara la standarde profesioniste.

Desi recent infiintata, ne bazam pe o echipa experimentata de profesionisti, dedicata, astfel incat oferim servicii imobiliare cu promptitudine si profesionalism.

Dispunem de o vasta baza de date cu propietati imobiliare, care ofera informatii pertinente si reale, precum si de o baza de date de clienti, cumparatori, investitori si agentii imobiliare de top, partenere.

Actionam pe segmentul rezidential: case, vile si apartamente atat constructii noi cat si constructii vechi, pe segmentul de business si investitii: terenuri, spatii comerciale, spatii pentru birouri, cladiri industriale, hale si depozite.

Oferim servicii profesioniste in ceea ce priveste consilierea imobiliara, evaluari de imobile, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, administrarea proprietatii, vizionarea proprietatilor si promovarea proprietatilor Dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu o echipa calificata, cu experienta in domeniu, astfel aveti garantia ca imobilul tranzactionat prin Planitas Imobiliare este o foarte buna investitie.